COVERING THE WORLD. UNCOVERING POSSIBILITIES

NORBIT is a global provider of tailored technology to carefully selected niches

Header background image

Senior Software utvikler – IOT

Vil du være en del av vår software team innen IOT applikasjonsutvikling for sporing, sensor data fangst og prosessering?

Connected Solutions er en del av NORBIT Connectivity som utvikler avanserte IOT digitale løsninger. Som en del av vår software utviklings team vil du delta i oppbygning av en SaaS skyløsning i et nytt og innovativt fagmiljø. NORBIT er en Nordic Semiconductor IoT partner og vi benytter mange av Nordic sine produkter i våre IOT løsninger. Vi arbeider globalt og har mange samarbeidspartnere og kunder i og utenfor Norge.

Informasjonen om stillingen

Du vil jobbe i ett dynamisk spennende miljø der du vil få jobbe med en rekke ulike IoT applikasjoner innen mange bransjer. NORBIT har en lang historie i utvikling og produksjon av sensorer inne transport, logistikk, marine operasjoner, subsea og fiskeoppdrett. Gjennom Connected Solutions vil du ta del i det å bringe sensor-data inn til en SaaS tjeneste og tilby et grensesnitt inn mot kunde spesifiserte applikasjoner.

Arbeidsoppgaver

Som softwareutvikler vil du i hovedsak jobbe med skyløsninger på AWS og du vil delta i arbeidet med kravspesifikasjoner, design, test og integrasjon. AWS sertifisering er ønskelig, men dette kan også gjennomføres i samarbeid med NORBIT.

Vi arbeider i et agile utviklingsmiljø og du vil raskt få selvstendige arbeidsoppgaver. Du vil måtte være nysgjerrig, strukturert, engasjert og løsningsorientert. Interesse og erfaring innen skyløsninger, data sikkerhet og analyse og maskin læring vil være ønskelig. Mange av våre applikasjoner involverer posisjonering ved hjelp av GNSS eller andre teknologier. Håndtering av posisjons data, sporing og geografisk kart vil inngå i flere av våre applikasjoner. 

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Kunnskap og erfaring med skyløsninger
  • Har en sterk interesse for og kompetanse innen software utvikling, databaser, web grensesnitt, UI, sikkerhet, posisjonerings teknologier og data analyse.
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Hva kan vi tilby deg?

  • Spennende utviklingsprosjekter inne en rekke ulike bransjer
  • Deltagelse i AWS sertifiserings program
  • Norbit er et veletablert selskap i vekst og tilbyr konkurransedyktige vilkår. Den rette personen vil få utfordringer og utviklingsmuligheter, samt gode arbeidsbetingelser og lønn etter avtale

Ønsker du nærmere opplysninger om stillingen, ta gjerne kontakt med
Steinar Brede, Technical Director – Connected Solutions, mob. 992 86 867

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: Snarest